پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

قوه قضاییه:«مهدی زارع» بازداشت نشده بود

قوه قضاییه اعلام کرد که «مهدی زارع اشکذری» در جریان ناآرامی های اخیر در تهران مجروح و به بیمارستان منتقل شده و چندی بعد فوت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر از روز گذشته تعدادی از رسانه‌های معاند با سابقه انتشار اخبار کذب و بدون سند در مورد فردی به نام مهدی زارع اشکذری در حال تولید محتوا و خبر هستند و قصد دارند اینگونه به مخاطبان القا کنند که این فرد به علت شکنجه در زمان بازداشت به کما رفته و پس از ۲۰ روز فوت کرده است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد مهدی زارع اشکذری در جریان اغتشاشات در تهران مجروح و به بیمارستان منتقل شده و چندی بعد فوت کرده است. همچنین با توجه پیگیری‌های صورت گرفته ادعاهای مطرح شده مبنی بر اینکه مهدی زارع اشکذری بازداشت، شکنجه و سپس به کما رفته و فوت کرده است، به هیچ وجه صحت ندارد./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار